Kontorsstädning

Fokusera på arbetet, låt oss sköta städningen.
Refina Städfirma erbjuder professionell kontorsstädning för att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö där produktivitet och välbefinnande blomstrar.

Kontorsstädning

Vad ingår i kontorsstädningen?

Allmänna ytor

  • Golven dammsugs och rengörs
  •  Mattorna dammsugs
  • Alla fria ytor dammas av, så som hyllor, tavlor och bänkar.
  • Lister, dörrar och speglar rengörs. Fläckar tas bland annat bort.
  • Alla papperskorgar töms.
Kök och badrum

  • Diskbänkar torkas av.
  • Rengöring av kaffemaskiner.
  • Rengöring av handfat, samt diskho.
  • Rengöring av toalett, både in- och utvändigt.

Vi är även flexibla och anpassar tjänsten för att passa ditt företag perfekt.
Det finns även fönsterputs som kan köpas vid behov.

Mån-fre från 250-380 kr/timme exkl.moms.
Lö-Sö från 300-550 kr/timme exkl.mom.
Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning.

Låt oss prata

kontakta oss gärna för allt, vår representant kommer att tillgodose dig.

Address

Birgittavägen 5, 17731 Järfälla

Email

info@refinastad.se

Telefon

0760-05 65 04

Kontorstid

Mån - Fre 8.00 - 17.00

Kontorsstädning

Grunden för ett framgångsrikt företag ligger i dess anställda, vars motivation och lycka direkt korrelerar med produktivitet och måluppfyllelse. Avgörande för denna framgång är samarbetsinsatser och effektiv teamkommunikation, vilket är avgörande för ett företags expansion. Som ett städföretag prioriterar vi att upprätthålla en produktiv och berikande arbetsmiljö för dina anställda genom att maximera välbefinnandet i din arbetsstyrka med en hälsosam och säker arbetsmiljö, med renlighet.

Som ett professionellt städfirma erbjuder Refina premium kontorsstädningstjänster i Stockholm. Genom desinfektionsmedel och saneringslösningar rengör våra kontorsstädningstjänster exklusivt och desinficerar noggrant alla ytor, vilket säkerställer långvarig renlighet och hygien som resulterar i medarbetarnas hälsa, vilket ökar motivation och produktivitet. Att upprätthålla en ren och berikande miljö är avgörande, eftersom det inte bara ökar det allmänna välbefinnandet utan också moralen och produktiviteten.

 
 

Kontorsstädning i Stockholm

Att upprätthålla en optimal arbetsmiljö innebär många utmaningar, men att överlåta dina kontorsstädningsbehov till professionella ger sinnesro. Med våra omfattande städtjänster för kontorsstädning i Stockholm kan du vara säker på att vi inte kompromissar med arbetsplatsens säkerhet. Skydda dina anställdas hälsa och välbefinnande idag genom att boka kontorsstädningstjänster från Refina. Om du är en företagare som strävar efter att upprätthålla en ren arbetsplats har Refina den expertis och de resurser som krävs för att överträffa dina förväntningar. På Refina förstår vi vikten av en ren och hälsosam miljö. Därför säkerställer vi en säker och hållbar städupplevelse, ditt främsta val för omfattande och noggranna städlösningar.

 
Translate »